
Brood en Banket Geldhof
OpenBrood en Banket Geldhof
Leveren bij jou?
Overzicht Broodproducten Zoeken
Groot koekenbrood vorm
Niet op maandag en dinsdag
Groot koekenbrood vorm gesn
Niet op maandag en dinsdag
Groot rozijnenbrood vorm
Niet op maandag en dinsdag
Groot rozijnenbrood vorm gesn
Niet op maandag en dinsdag
Klein koekenbrood vorm gesn
Niet op maandag en dinsdag
Klein koekenbroodvorm
Niet op maandag en dinsdag
Klein rozijnenbrood vorm
Niet op ma, di en woe
Klein rozijnenbrood vorm gesn
Niet op maandag en dinsdag
Rumbeeks bolleke
Niet op vrijdag
Suikerbrood
Niet op maandag en dinsdag
Suikerbrood gesn
Niet op maandag en dinsdag
Beste klanten ,
Taarten staan klaar vanaf 8u30 .
Indien u dit vroeger wenst neem contact op met Louise. Zij gaat er voor zorgen dat het vroeger klaar gaat staan.
De profiterols staan pas klaar vanaf 10u30
Wenst u vroeger achter uw bestelling van taartjes te komen gelieve dit telefonisch door te geven aan Louise.
Louise en het team zullen er alles aan doen om dit vroeger klaar te krijgen .
AFHALING IN DE WEEK EN ZATERDAG
U hoeft niet te wachten in de rij . U mag doorlopen naar de pralinetoog . Van zodra er iemand vrij is gaat er iemand om uw bestelling gaan.
AFHALING OP ZONDAG MORGEN
op zondagmorgen tot 9u30 kunt u uw bestelling ophalen aan de zijkant van de winkel (doorlopen naar van achter )
U hoeft NIET te wachten in de rij van de winkel .
Vanaf 9u30 mag u binnen komen in de winkel en wachten aan de praline toog .
Vanaf er iemand vrij is , gaan ze om uw bestelling gaan .
Iets vergeten toe te voegen of iets extra's toevoegen gelieve dit telefonisch door te geven aan de winkel.
Het Geldhof team.
Specialiteiten
Om de dag te beginnen maken wij overheerlijke ontbijtkoek met franse bloem.
Specialiteit is onze amandelkoek, lange suisse, croissant , strikjes, boterkoeken met suiker, crémekoeken
Ons brood maken wij nog altijd op het traditionele recept van de vader van Kurt.
Wij hebben ook een mooi assortiment aan pistolets en speciale pistolets voor bij de kaasplank of charcuterie plank
Al onzer taarten worden met veel zorg samengesteld door Kurt& Louise en het team .
Daarnaast word alles gemaakt in ons eigen atelier door ons volledig team .
Wij werken met streekgeboden producten en met seizoens producten.
Wij geven u enkele specialiteiten van het huis mee die nu top zijn in ons assortiment!
* Gemengd fruit van het huis ( op een zanddeeg bodem )
* Fôret nori : chocolade biscuit met chocolade mousse en slagroom
* Samba : 2 lagen chocolade mousse ( melk en fondant chocolademousse )op een fijn laagje chocolade biscuit
* Citroen taart : zanddeeg met een cremeux van citroen en meringue afgewerkt
* Succes praline : mousse van praline met meringue afgewerkt met karamel en chocolade
Wij hebben natuurlijk nog veel meer dan enkel deze taarten.
Al onze taarten worden bij ons in het atelier gemaakt.
Wij hebben ook een groot assortiment aan mini taartjes. Ideale afsluiter op uw klein of groot feest!
Wij maken ook nog ijstaartjes , ijstaarten van meerdere personen en ijs in liter potten.
.
Openingsuren
ma - di |
Gesloten
|
woe - vr |
07:00 - 18:30
|
zaterdag |
06:30 - 18:30
|
zondag |
06:30 - 17:00
|
Afhaaluren
ma - di |
Niet mogelijk
|
woensdag |
07:00 - 18:30
Bestel 2 dagen op voorhand, voor 10:00
|
do - vr |
07:00 - 18:30
Bestel één dag op voorhand, voor 18:00
|
zaterdag |
07:30 - 18:00
Bestel één dag op voorhand, voor 18:00
|
zondag |
07:30 - 16:00
Bestel één dag op voorhand, voor 17:00
|