FEEST! Bestellen tot di 17/12 (KERST) en 26/12 (NIEUWJAAR)

Gesloten

FEEST! Bestellen tot di 17/12 (KERST) en 26/12 (NIEUWJAAR)

Leveren bij jou?

Vul je postcode in
Ja, wij leveren op deze postcode!
Helaas leveren we (nog) niet op deze postcode.

Aangepaste openingsuren

Volgende dagen hebben een aangepaste regeling i.v.m. het bestellen :

  • 1 januari tot 31 mei : Deze pagina is enkel voor bestellingen voor de markt. Voor afhaling in Boechout of levering aan huis, kan u naar de andere webshops gaan via 'producten' bovenaan de pagina.
Zie openingsuren

Welkom bij Rabarber FEEST,  

Wij maken alles met veel liefde voor u klaar, zodat u mee lekker glutenvrij kan genieten tijdens de feestdagen. 

Gelieve uw bestelling door te geven tegen dinsdag 17/12 (voor Kerstmis) en dinsdag 24/12 (voor Nieuwjaar). 

Voor het afhalen vlot te laten verlopen, vragen wij u zoveel mogelijk te kiezen voor betaling via overschrijving in plaats van betaling bij afhalen (contant of mobiel betalen) en uw bestelnummer klaar te houden.  Dank je wel om met Kerstmis geen grote diepvriezen met brood te vullen. 

Producten voorafgegaan door 'KERST' of 'NIEUWJAAR' zijn enkel die dag beschikbaar.

Tot dinsdagochtend tussen 10 en 13 uur. 

Fijne feestdagen, 

Barbara en het Rabarber-team. 



Bestel nu
Bestel nu
2

Welkom bij Rabarber FEEST,  

Wij maken alles met veel liefde voor u klaar, zodat u mee lekker glutenvrij kan genieten tijdens de feestdagen. 

Gelieve uw bestelling door te geven tegen dinsdag 17/12 (voor Kerstmis) en dinsdag 24/12 (voor Nieuwjaar). 

Voor het afhalen vlot te laten verlopen, vragen wij u zoveel mogelijk te kiezen voor betaling via overschrijving in plaats van betaling bij afhalen (contant of mobiel betalen) en uw bestelnummer klaar te houden.  Dank je wel om met Kerstmis geen grote diepvriezen met brood te vullen. 

Producten voorafgegaan door 'KERST' of 'NIEUWJAAR' zijn enkel die dag beschikbaar.

Tot dinsdagochtend tussen 10 en 13 uur. 

Fijne feestdagen, 

Barbara en het Rabarber-team. 



Over ons

Rabarber


​NL: Van kinds af ben ik verwend geweest met gezond en lekker eten.  In onze familie circuleerden altijd lekkere recepten tussen mijn moeder en haar twee zussen, waardoor ik er ook al snel plezier in kreeg om taarten en cakes te maken voor ons jong gezin, familie en vrienden.  De appel was zeer zuur toen bij onze beide dochters ‘coeliakie of glutenintolerantie’ werd vastgesteld. Niet in het minst voor Charlotte en Margot, maar ook omdat al die lekkere familierecepten niet zo evident glutenvrij waren te reproduceren, en zeker het brood niet.
 
Met veel liefde zijn mijn man Bart en ikzelf, Barbara, aan de slag gegaan om de recepten aan te passen.  Mede dankzij onze wetenschappelijke achtergrond als bio-ingenieur, en meer dan 10 jaar ervaring, hebben we lekkere glutenvrije alternatieven ontwikkeld.  We laten ze graag eerst proeven aan vrienden en familie, die ondertussen moeite hebben met het raden of het gebak nu glutenvrij is of niet! Aangezien mijn man ook allergisch is voor pindanoten, is ook tevens alles 100% pindavrij. 

Vandaag biedt ‘Rabarber’ op een ambachtelijke wijze wekelijks een vers assortiment aan, gaande van broden en pistolets, tot lekkernijen voor fijnproevers of mooi versierde cupcakejes voor kinderen.  Het is voor de kinderen vaak moeilijk te weerstaan aan het grote aanbod buiten hun glutenvrije wereld, maar ‘Rabarber’ verwent ze graag zodat ze ook dagelijks kunnen genieten van lekker eten!

Van je passie je beroep maken, een beslissing die ik al vaak gekoesterd heb!

Groetjes,

Barbara


FR: Depuis mon enfance, je suis gâtée par une nourriture saine et délicieuse.  De délicieuses recettes circulaient toujours dans notre famille entre ma mère et ses deux sœurs, et j'ai donc rapidement pris plaisir à préparer des gâteaux et des tartes pour notre jeune famille, nos proches et nos amis.  La pomme a été très amère lorsque nos deux filles ont été diagnostiquées "malades cœliaques ou intolérantes au gluten". Pour Charlotte et Margot, mais aussi parce que toutes ces délicieuses recettes familiales n'étaient pas si faciles à reproduire sans gluten, et certainement pas le pain.

 

Avec beaucoup d'amour, mon mari Bart et moi-même, Barbara, nous sommes mis au travail pour adapter les recettes.  Grâce notamment à notre formation scientifique de bioingénieurs et à plus de 10 ans d'expérience, nous avons mis au point de savoureuses alternatives sans gluten.  Nous aimons faire goûter ces pâtisseries à nos amis et à notre famille qui, entre-temps, ont du mal à deviner s'il s'agit de pâtisseries sans gluten ou non ! Comme mon mari est également allergique aux arachides, tout est également 100 % sans arachides. 


Aujourd'hui, "Rabarber" propose chaque semaine un assortiment frais, allant des pains et pistolets aux gourmandises ou aux petits gâteaux joliment décorés pour les enfants.  Il est souvent difficile pour les enfants de résister au grand choix qui leur est proposé en dehors de leur monde sans gluten, mais "Rabarber" aime les gâter pour qu'ils puissent eux aussi profiter chaque jour de la bonne nourriture !


Faire de sa passion son métier, une décision que j'ai souvent appréciée !

 

Cordialement,

Barbara

 


Bestel vandaag - Dinsdag 3 juni ophalen

Volgende dagen hebben een aangepaste regeling i.v.m. het bestellen:

  • 1 januari tot 31 mei: Deze pagina is enkel voor bestellingen voor de markt. Voor afhaling in Boechout of levering aan huis, kan u naar de andere webshops gaan via 'producten' bovenaan de pagina.

Openingsuren

Aangepaste uren:

  • 1 januari tot 31 mei: Gesloten
ma - zo
Gesloten

Afhaaluren

Aangepaste uren:

  • 1 januari tot 31 mei: Gesloten
maandag
Niet mogelijk
dinsdag
10:00 - 13:00
Bestel 4 dagen op voorhand, voor 08:00
woe - zo
Niet mogelijk

Bakkersonline

Installeer de app

Download