
Bakkerij Delecta
GeslotenBakkerij Delecta
Leveren bij jou?
Overzicht Brood Zoeken
Bleek meergranen groot 800 gr
Licht meergranenbrood met zomerse mix op basis van pompoenpitten,maïs,gierst,haverze... Meer
Bleek meergranen klein 400 GR
Licht meergranenbrood met zomerse mix op basis van pompoenpitten,maïs,gierst,haverze... Meer
Chocoladebrood
Alleen op vrijdag en zaterdag
Crunchy klein 400 gr
Voedingswaarden per 100 gram crunchybrood Energie 1187kj/241kcal Vett... Meer
Kerstbrood
Niet op woensdag en donderdag
Koekenbrood groot
Alleen op vrijdag en zaterdag
Koekenbrood klein
Alleen op vrijdag en zaterdag
koolhydraatarm brood
Alleen op maandag
Oergranen 600 gr
Niet op woensdag
Rozijnenbrood groot
Alleen op vrijdag en zaterdag
Rozijnenbrood klein
Alleen op vrijdag en zaterdag
Smurfenbrood
Niet op woensdag
Suiker rozijnenbrood
Alleen op vrijdag en zaterdag
Suikerbrood groot
Alleen op vrijdag en zaterdag
Suikerbrood klein Gesn. 350 Gr.
Alleen op vrijdag en zaterdag
Toendra klein 400 gr
Goudbruin meergranenbrood verrijkt met zonnebloempitten,pompoenpitten, maisbolletjes ... Meer
Toendra groot 800 gr
Goudbruin meergranenbrood verrijkt met zonnebloempitten,pompoenpitten, maisbolletjes ... Meer
Vita Plus gekiemde granen 600 gr
Meergranenbrood op basis van zonnebloempitten, lijnzaad sesamzaad, gekiemde rogge Ri... Meer
Wit Vezelrijk groot 800 GR
Niet op vrijdag en zaterdag
Wit Vezelrijk klein 400 GR
Niet op vrijdag en zaterdag
Heeft u vragen over mogelijke allergenen in onze producten,dan kan je ons altijd telefonisch contacteren 056/602763
De samenstelling van onze producten kan steeds wijzigen.
Over ons
Het onstaan van de bakkerij gebeurde in 1946 door Gerard Vereecke en Leona Rigolle. Zijn zoon en schoondochter Joseph Vereecke -Simonne Galle namen de bakkerij over in 1963 en baten de zaak 28 jaar uit. In die tijde bestond het cliënteel hoofdzakelijk uit de dagelijkse broodronde. De patisserie werd vooral in het weekend klaargemaakt.
In 1995 namen Marnik Van Isacker en zijn echtgenote Karolien Maes de zaak over en legden meer de nadruk op banket.
In het jaar 2002 ging de zaak voor een totale metamorfose. Het vroegere atelier maakte plaats voor een ultramodern gebouw met vooral veel aandacht voor de nieuwe haccp normen. 2 nieuwe ovens en tal van nieuwe machines werden bij aangekocht
De winkelruimte werd meer dan verdubbeld om de producten naar de klanten toe in een oogwenk te doen mee genieten van een traditioneel aantal broodsoorten en hedendaagse patisserie. Aan gaande de bakkerijproducten hebben we de ambacht met de nieuwste technieken in elkaar verweven wat het resultaat heeft van een ongelooflijke smaak en kwaliteit;
We leggen elke dag de lat zeer hoog; ook vandaag volgen we beiden nog cursussen wat ons meebrengt op bepaalde tijdstippen andere nieuwigheden naar voor te schuiven. Het radicaal kiezen voor de beste grondstoffen het met veel aandacht doorlopen van de fasen van de productieprocessen, het juist afbakken, en het tikkeltje meer in de afwerking heeft het resultaat in een exclusief assortiment brood en banketproducten.
Met Versheid , kwaliteit en hygiëne win je altijd.
Volgende dagen hebben een aangepaste regeling i.v.m. het bestellen:
- 1 mei: Beste klant ; op donderdag 1 Mei is de winkel open van 6u30 tot 15 uur
Openingsuren
Aangepaste uren:
- 1 mei: 07:30 - 15:00 & 06:30 - 15:00
ma - di |
06:30 - 18:30
|
woensdag |
Gesloten
|
do - za |
06:30 - 18:30
|
zondag |
06:30 - 17:00
|
Afhaaluren
Aangepaste uren:
- 1 mei: 06:30 - 15:00
ma - di |
06:30 - 18:30
Bestel één dag op voorhand, voor 18:30
|
woensdag |
Niet mogelijk
|
do - vr |
06:30 - 18:30
Bestel één dag op voorhand, voor 18:30
|
zaterdag |
07:00 - 18:30
Bestel één dag op voorhand, voor 18:30
|
zondag |
07:00 - 17:00
Bestel één dag op voorhand, voor 18:30
|