Bakkerij DeCock
GeslotenBakkerij DeCock
Leveren bij jou?
Overzicht Lekkers van het moment Zoeken
Oostendse mosselen 12st
Mosselen uit chocolade met pralinefeuilletine (krokant) interieur en een vleugje fleu... Meer
Ensorontbijtmand kaz
Ter gelegenheid van het Ensorjaar 2024 is de ontbijtmand van Bakkerij DeCock gehuld i... Meer
Ensor ontbijtmand
Ter gelegenheid van het Ensorjaar 2024 is de ontbijtmand van Bakkerij DeCock gehuld i... Meer
Artisanale choco - wit selection
Chocopasta op basis van de Witte Selection chocolade Van Herman Van Dender met een mi... Meer
Artisanale choco - fondant selection
Chocopasta op basis van de Fondant Selection chocolade Van Herman Van Dender met een ... Meer
Artisanale choco - venezuela
Chocopasta op basis van de Venezuela melk origine chocolade Van Herman Van Dender met... Meer
Artisanale choco - rubia
Chocopasta op basis van onze huisgemaakte Rubia chocoalade. De Witte Selection chocol... Meer
Origine taste box
Een combinatie van de 6 verschillende origine chocolade van Van Dender. Deze praline... Meer
!!! GROOT NIEUWS !!!
BESTE KLANTEN,
ONZE NIEUWE WEBSHOP IS EEN FEIT!
OM DE AANPASSING VLOT TE LATEN VERLOPEN, ONTVANGT U HIERBIJ DE NIEUWE LINK
EERSTDAAGS VERZENDEN WIJ U OOK EEN MAILING MET PRAKTISCHE INFO
BENT U NIEUWSGIERIG ....
WIJ KIJKEN ALVAST UIT NAAR UW BESTELLING!
TOT BINNENKORT
Christel, Luc, Charlotte, Guillaume en hun team
Open van 7u30 - 18u00.
Wekelijkse rustdag op dinsdag
Over ons
Bakkerij Decock, in de volksmond " cocksje ", is al meer dan 160 jaar een vaste waarde in het centrum van Oostende. De oorspronkelijke bakkerij bevond zich op de hoek van de Langestraat met de Louisastraat ( zie opschrift op de gevel ), meer dan 30 jaar geleden zijn we verhuisd naar ons huidig adres Langestraat 60.
Bakkerij Decock oorspronkelijk gekend voor zijn brood, boterkoeken en gekapte vloerpistolets ( erkend als traditioneel streekproduct ) was ooit hofleverancier van de koninklijke familie als ze verbleven in hun residentie Huize louise-Marie , gelegen in de Langestraat.
Door de jaren heen evolueerde de bakkerij en begonnen mijn ouders ook gebak, chocolade, ijs... te vervaardigen steeds op een traditionele manier.
Sedert 2007 hebben wij de ovenpaal overgenomen en de bakkerij verder uitgebouwd tot een eigentijdse onderneming met respect voor wat de natuur ons te bieden heeft. Zo is er ook ons nieuw avontuur begonnen met onze bio landbouwer Klaas Devreese van de Caïphashoeve te Leffinge.
Trots zijn we op de succesvolle oogst van ons eigen BIO Camp-Rémy tarwe! Met als resultaat ons " revolution bread ", nu reeds verkrijgbaar in 4 variaties : wit, wit met gekiemde tarwe, bruin en bruin multigranen. Dit verhaal is nog zeker niet op zijn einde maar is het begin van iets heel unieks!
Luc en ik vinden het steeds fijn om u te mogen verwelkomen in onze bakkerij en dat jullie als klanten geloven in ons verhaal en ons daarbij ook steunen om dit verder uit te bouwen en voor te bereiden voor de volgende generatie, onze 2 kinderen Charlotte en Guillaume. Met veel enthousiasme werken ze mee met ons en wij mogen ons terecht " trotse " ouders noemen.
Aan al onze klanten een DIKKE MERCI!
Christel
Food Evolution Group - BE0786.705.533
Specialiteiten
GEKAPTE VLOERPISTOLET .... al meer dan 100 jaar onze traditie vandaar de erkenning in januari 2018 als TRADITIONEEL STREEKPRODUCT!
FLANTAART ... natuurlijke, pure ingrediënten maar een ware ontdekking voor de smaakpapillen!
DESEMBROOD ... wat ooit als een experiment begon is voor ons een droom die werkelijkheid geworden is om als artisanale bakker brood te kunnen bakken met zuivere bloem ( al dan niet BIO ). Een ontdekking van nieuwe smaken en bovendien een zegen voor het verteringsproces in uw lichaam! MAAK OOK KENNIS MET ONZE EIGEN GEKWEEKTE GRAANSOORTEN IN SAMENWERKING MET DE CAIPASHOEVE TE LEFFINGE.
Openingsuren
maandag |
07:30 - 18:00
|
dinsdag |
Gesloten
|
woe - zo |
07:30 - 18:00
|
Leveren aan huis
maandag |
08:00 - 11:00
Bestel één dag op voorhand, voor 17:00
|
dinsdag |
Niet mogelijk
|
woe - zo |
08:00 - 11:00
Bestel één dag op voorhand, voor 17:00
|