
Bakkerij Bavo
GeslotenBakkerij Bavo
Leveren bij jou?
Overzicht Brood Zoeken
Bruin boerenbrood
Niet op maandag
Leiebrood
Niet op maandag
Bruin met noten klein
Alleen op vr, za en zo
Suikerbrood
Alleen op vr, za en zo
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Rozijnenbrood
Alleen op vr, za en zo
Bestel 2 dagen vooraf tot 17:00
Koekebrood
Alleen op vr, za en zo
Bestel 2 dagen vooraf tot 18:00
Beste klanten,
OPEN TIJDENS DE PAASVAKANTIE.
Over ons
Over Bakkerij Bavo: Van Droom tot Ambacht
Als kleine jongen wist Koen al dat hij bakker wilde worden.
In het dorp stond Patisserie Geert bekend om zijn ambachtelijke lekkernijen. Nieuwsgierig naar het vak, stapte Koen er als jongen binnen met de vraag of hij mocht helpen.
Truffels maken, pannenkoeken bakken, chocomousse bereiden—het was het begin van een passie die nooit meer zou verdwijnen.
Op 18-jarige leeftijd ging Koen voltijds aan de slag bij Patisserie Geert en volgde tegelijkertijd de bakkersopleiding aan de Groene Poort in Brugge.
Twintig jaar lang leerde hij de kneepjes van het vak, tot hij uiteindelijk de fakkel mocht overnemen.
Zo werd Bakkerij Bavo geboren—een plek waar traditie, vakmanschap en liefde voor het bakkersambacht samenkomen.
Onze specialiteit?
Heerlijk boerenbrood, bereid op authentieke wijze, en krokante vloerpistolets die je doen terugdenken aan vroeger.
Ook onze fruittaarten zijn geliefd dankzij het huisgemaakte bladerdeeg.
En voor onze gâteaux gebruiken we enkel vers bereide slagroom—want alleen het beste is goed genoeg.
Kom langs en proef de ambacht die met zorg en passie wordt gebakken.
Bij Bakkerij Bavo verwelkomen we je met de smaak van traditie!
Koen en Vanessa
Flore
Specialiteiten
Boerenbrood
Vloerpistolets
Rozijnenbrood
Openingsuren
ma - di |
Gesloten
|
woe - vr |
07:00 - 18:00
|
zaterdag |
07:00 - 16:00
|
zondag |
07:00 - 13:00
|
Afhaaluren
ma - di |
Niet mogelijk
|
woe - vr |
07:00 - 18:00
Bestel één dag op voorhand, voor 18:00
|
zaterdag |
07:00 - 16:00
Bestel één dag op voorhand, voor 18:00
|
zondag |
07:00 - 13:00
Bestel één dag op voorhand, voor 18:00
|