Menu

Ontdek de talrijke voordelen van onze bestelsoftware.

Of
Bel +32 (0)491.36.36.28

Hét online bestelsysteem voor de lokale handelaar. Dankzij Bakkersonline kan de consument nu met alle gemak bij uw zaak op regelmatige tijdstippen een bestelling plaatsen. Het beste en meest gebruikte systeem van België is nu ook geoptimaliseerd voor tablet! Twijfel niet langer en start nu met uw eigen webwinkel dankzij Bakkersonline.

Professional
€59/maand*
Tot 300 producten
Online beheerportaal
Online betalen
Koppeling kassasysteem**
Inbouwen in eigen website
POPULAIR
* Facturatie per 3 maanden
** Op dit moment koppeling IB software en Xerxes mogelijk
ULTIEME VRIJHEID

Bij Bakkersonline hangt u niet vast aan een vervelend contract. U betaalt gewoon een vast bedrag per maand. Wil u ooit stoppen met Bakkersonline, geen probleem. Er wachten u geen verborgen kosten.
VOLLEDIGE INTEGRATIES

Werkt u al met een softwarepakket voor uw zaak? Bakkersonline is koppelbaar als gecertificeerde module voor de meest gekende software voor winkelbeheer en kassasystemen. Met een simpele code kan u overigens ons bestelsysteem in uw eigen website integreren.
10 JAAR GEBUNDELDE ERVARING

Ontwikkeld door ’s lands beste programmeurs in samenspraak met en getest door meer dan 50 zaken. Onze software beantwoordt aan alle behoeften. Laat uzelf verrassen door de sterkte van dit systeem en maak een vrijblijvende afspraak.
UITERST GEBRUIKSVRIENDELIJK

Als zaakvoerder heeft u een druk leven. Wij maken het u gemakkelijker. Alle functies zijn zeer gemakkelijk te bedienen en vereisen geen enkele voorkennis. Toch een vraag? Wij zijn altijd bereikbaar.

ONLINE BESTELLEN. DE TOEKOMST IS NU!

Recente studies tonen aan dat de overgrote meerderheid van de consumenten graag ook online wil bestellen bij zijn favoriete winkels. Vergroot daarom de opbrengst van uw zaak zonder extra moeite. Uw webshop is immers een bijkomend verkoopkanaal, dat onmiddellijk meer opbrengt dan het kost. U zal zien, eenmaal u start met Bakkersonline, zal u zich afvragen waarom u nog niet eerder gestart was!