Over ons
In 1995 starten wij met onze droom.
Nu meer dan 20 jaar later mogen we trots zijn op ons levenswerk.
Samen met een enthousiast team bieden wij U dagelijks een ruim gamma aan
brood, pistolets en kleingebak.
Wij zijn producent van het Kontichse specfour een erkend streekproduct.
Een lekkernij uit het verleden met toetsen naar het heden.
Ons dagelijks brood heeft een belangrijke troef, door toevoeging van
natuurlijke enzymen gebruiken wij tot 30% minder zout. Dit komt geheel ten
goede aan uw gezondheid.
Op zondag hebben wij verschillende ovens pistolets, dit om uw een
krakend ontbijt te garanderen.
Onze banketbakkersroom, in de volksmond onze pudding,
is met verse hoevemelk van hoeve s’Jongers aan de Pierstraat. Hier kunnen we
zeker spreken van de korte keten.
Als garantie op ons ambachtelijk werk hebben wij het
ambachtelijk label gekregen.
Ook op hygiënisch vlak streven wij naar perfectie en
ook hier werden wij al 3 keer op rij beloond met een erkend FAVV smiley.