Beschikbaar
Beschikbaar op: zaterdag en zondag
Allergenen
Dit product bevat gluten, soja, melk, lupine, lactose, ei. Opgelet: de samenstelling van onze producten kan te allen tijde wijzigen. Kruiscontaminatie is altijd mogelijk.
Ingrediënten
keizerdeeg 90% [TARWEbloem 53% [TARWEmeel (GLUTEN) GLUTEN TARWEmoutbloem emulgator: E471 meelverbeteraar: E300 E920 enzym] water 36% gist 3% [aardappelzetmeel] ROGGEbloem 2% [ROGGEbloem (GLUTEN) TARWEmoutmeel] verbeteraar 2% [TARWEmeel (GLUTEN) dextrose emulgator: E472e raapzaadolie antioxidant: E300 enzym] zout] rijstgriesmeel 9%