Maarten Nollet studeerde in 2009 af in bakkerijschool Ter Groene Poorte (Brugge) als bakker,patissier,suikerbewerker,glacier. Daarna begon hij bij Patisserie/bakkerij Delecta in Waregem. Daar werkte hij tot 2015 eerst als broodbakker en ging daarna aan de slag in de patisserie van het bedrijf. In tussentijd kwam hij zijn echtgenote Céline Huys die toen als verpleegster werkte in het AZ Groeninge te Kortrijk tegen.
In 2015 besloten ze om een bakkerij over te nemen te Ingelmunster. Ze breidde het bestaande assortiment fors uit en legden meer de nadruk op banket.
In 2017 ging de voorgevel en de winkelruimte voor een totale metamorfose. Om de klanten in een oogwenk te laten genieten van de hedendaagse patisserie en de talrijke broodsoorten.
In 2021 maakte de oude atelier plaats voor een hypermodern en hedendaagse atelier die voldoet aan alle HACCP normen er werden twee nieuwe ovens geplaatst met de nieuwste technologie. Tal van nieuwe machines en koelinstallaties zodat de producten met zorg worden bereid.
“Elke dag streven wij voor kwaliteit door met de beste grondstoffen en de juiste bakkerijtechnieken onze producten te maken.”
Specialiteiten
Brood
Patisserie
Klaaskoeken
Bestel vandaag voor 19:55 - morgen ophalen
Volgende dagen hebben een aangepaste regeling i.v.m. het bestellen:
2 januari 2025 tot 5 januari 2025:
Wij blazen even uit .
Openingsuren
Aangepaste uren:
31 december: 06:30 - 16:00
1 januari 2025: 06:30 - 12:00
2 januari 2025 tot 5 januari 2025: Gesloten
ma - di
06:30 - 18:30
woensdag
Gesloten
do - za
06:30 - 18:30
zondag
06:30 - 17:00
Afhaaluren
Aangepaste uren:
31 december: 06:30 - 16:00, Bestel 3 dagen op voorhand, voor 19:00
1 januari 2025: 06:30 - 12:00, Bestel 3 dagen op voorhand, voor 19:00
Wij maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.