Vanwege de extreem grote vraag van onze klanten hebben we beslist om het hele jaar door Mantepeirden/klaaskoeken te blijven maken!
Gelieve op zondag niet voor 11u uw taart of gebak te komen afhalen, wij werken met dagverse grondstoffen en daarom is het voor ons een uitdaging om de grote hoeveelheid bestellingen tegen 11u klaar te krijgen.
Vanwege de extreem grote vraag van onze klanten hebben we beslist om het hele jaar door Mantepeirden/klaaskoeken te blijven maken!
Gelieve op zondag niet voor 11u uw taart of gebak te komen afhalen, wij werken met dagverse grondstoffen en daarom is het voor ons een uitdaging om de grote hoeveelheid bestellingen tegen 11u klaar te krijgen.
Een combinatie van vakmanschap, ambacht, de allernieuwste technieken, gedrevenheid en ervaring zorgen voor een een nieuw gamma van brood en banket die een ultieme smaakbeleving garanderen.
Van huishoudbrood, boerenbrood, volkorenbrood, meergranenbrood tot desembroden en zelfs glutenvrije broden!
Benieuwd naar onze creaties? Volg ons zeker op Instagram en facebook.
Specialiteiten
Zaakvoerder Davy en Patissier Justien hebben beiden een extra opleiding gevolgd aan Bellouet conseil te Parijs deze is gekend als 1 van de beste patisseriescholen voor professionals ter wereld.
Onze chef-patissier werkt met pure ingrediënten en verschillende texturen die een optimale smaakbeleving garanderen. Ons doel is om met onze creaties u en uw gasten te laten verwennen en verbazen. Elk seizoen trachten we ons assortiment voor u aan te passen om zo trendsetter te zijn in onze sector.
Wilt u op maat gemaakte verjaardagstaarten dan gaan we deze uitdaging graag voor u aan!
Wij maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.