Al 25 jaar staat onze bakkerij garant voor verse huisgemaakte ambacht met passie. Kennis werd overgebracht van generatie op generatie. Onze producten worden artisanaal gemaakt, met de beste grondstoffen en heel veel liefde, dat proef je!
Specialiteiten
De kattenklauw
De kattenklauw is een variant van de gekende suisse koek gemaakt uit gerezen bladerdeeg met kleine stukjes appel en rozijnen, afgewerkt met bloemsuiker. Perfect voor bij het ontbijt, maar ook in de namiddag als vieruurtje.
De Cocerulle
De oorsprong van de naam ‘Cocerulle’ vinden we in het oorspronkelijke ‘Farce d’Ypres.’ Vrij vertaald: ‘Ieperse steen.’ Een zeer licht veredeld gebak, voorgesteld als een kasseisteen. Is aan te bevelen als nagerecht en gaat hand in hand met een koffie of een thee.
Desembrood
Wij hebben een ruim assortiment desem brood, dit brood word gemaakt met een traag rijsproces van 24u waardoor er extra smaak word ontwikkeld.
Bestel vandaag voor 18:00 - morgen ophalenBestel vandaag voor 18:00 - morgen geleverd
Wij maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.