Adriaensen-Adams Beerse

Gesloten

Adriaensen-Adams Beerse

DAGPROMOTIES  3+1 GRATIS

Maandag: appelstrüdel

Woensdag: pastel de nata

Donderdag: whoopie cakes

Vrijdag: eclair

Zaterdag: rijstvlaaikes

Zondag: koffiekoeken


Bestel nu
Bestel nu
1

Bestel vandaag - woensdag ophalen

Bestel vandaag - woensdag ophalen

Overzicht Specialiteiten Zoeken

Taart confettiballon

Bestel 4 dagen vooraf tot 23:59

Andere kleuren mogelijk.

Taart cijferballon

Bestel 4 dagen vooraf tot 23:59

Andere kleuren mogelijk. Graag het gewenste cijfer vermelden.

Freak cake

Bestel 4 dagen vooraf tot 23:59

Volledig zelf samen te stellen. Gelieve de gewenste kleur te vermelden indien u gekl... Meer

Bumba freak cake

Bestel 4 dagen vooraf tot 23:59

Andere thema's en kleuren zijn ook mogelijk. Kom gerust langs in de winkel om te vrag... Meer

Cijfer/letter taart

Bestel 4 dagen vooraf tot 23:59

Voor ongeveer 10 personen, afhankelijk per letter of cijfer

Eenhoorn

Bestel 3 dagen vooraf tot 18:00

Crème au beurre taart met rolfondant.

Frozen

Bestel 3 dagen vooraf tot 18:00

Crème au beurre taart. 6 t.e.m 12 personen is deze taart rond, groter dan 12 person... Meer

Cupcake boeket groot

Bestel 4 dagen vooraf tot 18:00


DAGPROMOTIES  3+1 GRATIS

Maandag: appelstrüdel

Woensdag: pastel de nata

Donderdag: whoopie cakes

Vrijdag: eclair

Zaterdag: rijstvlaaikes

Zondag: koffiekoeken




014.61.93.82






Over ons

Onze bakkerij werd opgericht in 1968 door de ouders van Werner. Werner studeerde af aan het PIVA , volgde bijscholingen chocoladebewerking en kocht samen met Marianne de zaak in 1997. De zaak evolueerde naar een brood-banket-én chocoladezaak. Ondertussen werden de winkel en de bakkerij aan een grondige vernieuwing onderworpen zodat er nu met de modernste machines en ovens gewerkt kan worden. Toch blijft de nadruk liggen op kwaliteitsvolle ambachtelijke produkten. Zo worden al onze pralines nog volledig handgemaakt door Werner zelf. Voor St-Jozef ontwierpen we het "St-Jozefs cementzakje", een praline die een echt streekprodukt werd. Toen we in 2007 een 2de zaak openden in Beerse inspireerde dit ons om ook hiervoor een streekpraline te ontwerpen. Het werd "De Kleidabber", intussen ook alom gekend en succesvol. Het chocoladeholgoed met Sinterklaas en Pasen wordt eveneens in eigen atelier vervaardigd met Callebautchocolade van de beste kwaliteit. Het assortiment verfijnde patisserie en de vele broodsoorten worden regelmatig vernieuwd en aangepast aan de seizoenen. Voor de feestdagen maken we elk jaar een eindejaarsfolder met nieuwe produkten. Om dit alles te verwezenlijken hebben we een hele ploeg personeel achter ons staan die zich ten volle voor u inzetten. Deze website is er voor u, om onze zaak nog klantvriendelijker te maken!

 Werner en Marianne

Specialiteiten

Al onze pralines en chocoladewerk worden nog steeds in ons eigen atelier vervaardigd!! Tegen de feestdagen voorzien we ieder jaar een mooie eindejaarsfolder met foto's van alle nieuwigheden,speciaal voor de gelegenheid ontworpen!



Bestel vandaag - woensdag ophalen

Openingsuren

maandag
07:00 - 18:00
dinsdag
Gesloten
woensdag
07:00 - 13:00
do - vr
07:00 - 18:00
za - zo
07:00 - 13:00

Afhaaluren

maandag
07:00 - 17:45
Bestel één dag op voorhand, voor 12:00
dinsdag
Niet mogelijk
woensdag
07:00 - 12:45
Bestel 2 dagen op voorhand, voor 23:30
donderdag
07:00 - 17:45
Bestel één dag op voorhand, voor 12:00
vrijdag
07:00 - 17:45
Bestel één dag op voorhand, voor 14:00
zaterdag
07:00 - 12:45
Bestel één dag op voorhand, voor 14:00
zondag
07:00 - 12:45
Bestel één dag op voorhand, voor 12:00

Bakkersonline

Installeer de app

Download